Goose Down priča datira još iz 1989. godine, i počinje u Senti.
Vlasnik tada male porodične farme Tibor Guljaš je, inspirisan dugom tradicijom guščarstva
u Vojvodini, entuzijastično krenuo putem prerade i izvoza perja, kao i šivenja perjanih jorgana. Velika prekretnica i pobeda u poslovanju se desila kada je dobio priliku da izvozi perje za punjenje jakni čuvene marke Mont.
Vlasnik tada male porodične farme Tibor Guljaš je, inspirisan dugom tradicijom guščarstva
u Vojvodini, entuzijastično krenuo putem prerade i izvoza perja, kao i šivenja perjanih jorgana. Velika prekretnica i pobeda u poslovanju se desila kada je dobio priliku da izvozi perje za punjenje jakni čuvene marke Mont.
Danas, Čaba, Tiborov sin, nastavlja porodičnu tradiciju i uz jato od čak 10.000 gusaka
stremi ka ostvarenju snova u vidu proizvodnje jastuka i jorgana od 100% guščijeg perja.
Pod njegovim budnim okom, odvija se zaokruženi proizvodno-prodajni ciklus - od uzgoja,
preko krojenja i šivenja, pa sve do punjenja i pakovanja proizvoda.
stremi ka ostvarenju snova u vidu proizvodnje jastuka i jorgana od 100% guščijeg perja.
Pod njegovim budnim okom, odvija se zaokruženi proizvodno-prodajni ciklus - od uzgoja,
preko krojenja i šivenja, pa sve do punjenja i pakovanja proizvoda.
Proizvodni proces se bazira na ekološko-odgovornim osnovama, uz korišćenje švajcarske
CHT tehnologije, odnosno 100% prirodnog sapuna koji jastuke i jorgane čini anti-alergijskim.
Uz to, dobijeni JTAS sertifikat potvrđuje kvalitet i ispravnost sirovina.
CHT tehnologije, odnosno 100% prirodnog sapuna koji jastuke i jorgane čini anti-alergijskim.
Uz to, dobijeni JTAS sertifikat potvrđuje kvalitet i ispravnost sirovina.
Previous slide
Next slide
Najkvalitetnije domaće, novo belo perje i paperje.
PRIČE SA FARME
„Ja sam Čaba Guljaš i oko mene je letelo perje od kad
sam imao 7 godina. Već kao dete sam radoznalo učio
o uzgoju gusaka i upijao znanje od krojača u šivaonici.
Oduvek me je privlačio život u dodiru sa prirodom.
Od oca sam saznao puno o načinu poslovanja, što mi
danas znači u proizvodnji i prodaji jastuka i jorgana.
Na farmi sam i u ulozi vlasnika i radnika, zbog velike
ljubavi koju gajim prema ovom poslu.
Moj cilj je da svetu ponudim ekskluzivan i potpuno
prirodan proizvod, od 100% guščijeg perja i paperja.
Želim da pokažem i da lokalni porodični biznis u Srbiji
može da ima svetlu budućnost, uz posvećenost, strast
i poštovanje prirode.“